skip to Main Content

Fase 3: Vegstein/Hongset/Forøy

På Vegstein er vi ferdig gravd, men på Hongset gjenstår det noe. Vi holder på med arbeid for å føre fiberen frem i området og vil sende ytterligere informasjon om periode for installasjon til de som har bestilt.

9. februar 2018: Vi er startet opp med graving i området, men på grunn av vinter og frost tar det ekstra tid. Gravingen utføres av Herolf Hansen & Sønn.
15. desember 2017: Vi er dessverre forsinket med gravingen i området. Vi vil starte opp å grave så snart som vinter og værforhold tillater oss dette. Gravearbeidet utføres av Herolf Hansen & Sønn. Det er sendes ut informasjons brev til beboerne i området om dette.
14. november 2017: Vi er dessverre forsinket med gravingen i området Igerøy. Oppstart graving er utsatt til 2018. Vega kommune er i gang med gravingen på Grimsøya.
29. juni 2017: Fremdriftsplanen for fiberutbyggingen er klar. Vi planlegger å starte opp med graving i området i uke 35. Gravearbeidet utføres av Herolf Hansen & Sønn. Graving og opprydding er beregnet ferdig i midten av oktober. Hvis du fremdeles ikke har bestilt – det er ennå mulighet til det. Ta kontakt med kundesenteret tlf: 75 43 05 00.
Back To Top